Førstehjælpsprodukter

Vi forhandler kun de bedste produkter. Vi har selv praktisk erfaring med de produkter vi forhandler og har derfor mulighed for at give vores kunder den bedste rådgivning. Vi sælger, opsætter og servicerer hjertestartere i hele landet.
Vi sælger og sammensætter desuden komplette førstehjælpstasker og rygsække skræddersyet til kundernes ønsker.

Schiller FREDeasyport

FREDeasyport er VERDENS MINDSTE HJERTESTARTER.

Den guider brugeren med dansk tekst og tale og viser EKG på skærmen. Vægten er kun 490 gram.

Om FREDeasyport:
FRED®easyport er verdens mindste hjertestarter. Den vejer kun 490 gram inkl. batteri, og måler 133 x 126 x 35 mm.

FREDeasyport leveres med praktisk bæretaske, der også kan sættes fast i bæltet. Hermed er den det ideelle valg, hvor der er behov for at medbringe hjertestarteren, f.eks. i lægetasken, i forbindelse med vagttjeneste o.l.

Der fås voksen- og børneelektroder til hjertestarteren, og den ser selv hvilke elektroder der er tilsluttet, og tilpasser energiniveauet derefter. Batteriet, der har kapacitet til 45 stød, kan nemt udskiftes af brugeren, uden brug af værktøj. Hjertestarteren er fuldt opdaterbar, hvilket betyder at man kan sørge for at brugeren altid vejledes i henhold til de seneste retningslinier fra Europæisk Råd for Genoplivning.

FREDeasyport er udstyret med SD-kort, og gemmer data fra genoplivningsprocessen, som herefter kan
udlæses for senere analyse og gennemgang. Til undervisnings- og træningsbrug findes også en
trænerudgaver af vores hjertestartere. Som option kan FREDeasyport endvidere fås med Manuel option, således at lægen kan bestemme hvornår der skal afgives stød, uafhængigt af hjertestarterens anbefalinger.

Multipulse Biowave – Verdenspatenteret teknologi:
Som alle Schillers defibrillatorer anvender FREDeasyport Multipulse Biowave teknologien, der er dokumenteret effektiv og særdeles skånsom mod hjertemuskulaturen. Denne patenterede teknologi gør at det er muligt at levere samme mængde strøm til hjertet med mindre energi, hvilket betyder lavere risiko for brandsår og skader.

Zoll AED Plus

DEN ENESTE HJERTESTARTER MED INDBYGGET REAL CPR HELP®

ZOLL AED Plus er den eneste hjertestarter med indbygget REAL CPR Help®, som måler og registrerer, hvordan du giver hjertemassage – og som giver dig feedback, der hjælper dig med at gøre det rigtigt.

Den unikke grafiske brugerflade på AED Plus hjertestarteren – billeder kombineret med tekst og dansk stemmevejledning – hjælper førstehjælperen igennem hvert enkelt trin i den livreddende førstehjælp. Lys på billederne gør opmærksom på hvad, der skal gøres – i den rigtige rækkefølge. Tekst og lyd svarer til billederne og er med til at få dig til at udføre de vigtige handlinger, der kan redde liv.

Billederne og lydene sikrer, at alt foretages i korrekt rækkefølge, og at eventuelle stød gives hurtigt.

Fordele ved at vælge Zoll AED Plus:
-Grafisk og brugervenligt design
-AED Plus hjertestarteren indeholder ZOLLs patenterede elektroder CPR-D Padz™, der er to elektroder samlet i ét stykke med indbygget Real CPR Help®. Ved at gå efter håndplaceringen for hjertemassagen placeres elektroderne let og hurtigt på den tilskadekomne – og dermed spares livsvigtige sekunder.
-Unikt feedback system ved hjertemassage. ZOLLs patenterede elektroder måler hjertemassagens
hastighed og dybde. En stemme i hjertestarteren fortæller dig hele tiden, om du giver effektiv og rigtig
hjertemassage – og vejleder dig med udtryk som “tryk hårdere” eller “god hjertemassage”. Endvidere
hjælper hjertestarteren dig med at følge den anbefalede frekvens per minut.
-Der er 7 års garanti på hjertestarteren.
-Mindre vedligehold og lave vedligeholdelses-omkostninger. AED Plus hjertestarteren anvender billige og miljøvenlige batterier. Batterierne er nemme at udskifte og holder fem år i stand-by-tilstand. Elektroderne har ligeledes en holdbarhed på fem år. Vedligeholdelsesomkostninger begrænses derfor i stand-by tilstand til nye batterier og elektroder hvert femte år.
-Iøjefaldende & robust design
-ZOLL AED Plus hjertestarter efterlever ALLE Sundhedsstyrelsens krav og specifikationer til en hjertestarter.

Frygten for at lave fejl er en stor barriere for at hjælpe et menneske der rammes af hjertestop. En
hjertestarter må derfor ikke virke kompliceret og afskrækkende. Derfor er AED Plus hjertestarteren
konstrueret i et “ufarligt” design, og den grønne farve betyder endvidere, at apparatet er synligt i hverdagen.

Zoll AED Plus kan leveres med en serviceaftale der inkluderer et årligt tilsyn, samt udskiftning af elektroder og batterier hvis hjertestarteren har været i brug

Fordele ved at vælge ABC Førstehjælp

Certificeret

ABC Førstehjælp benytter kun certificerede instruktører med uddannelser godkendt af Dansk Førstehjælpsråd.

Godt klædt på

Alle vores instruktører har flere års erfaring i at undervise og mange har en baggrund fra Forsvaret, Politiet eller Beredskabet.

Det nyeste udstyr

Vi benytter os kun af det nyeste førstehjælpsudstyr til vores førstehjælpskurser. Det betyder at du altid er klædt godt på.