Hvem er ABC Førstehjælp?

ABC er startet i 2016 og er en privatejet virksomhed beliggende i Tommerup på Fyn.
Navnet ABC stammer fra algoritmen inden for førstehjælp:
A = Airways
B = Breathing
C = Circulation

Hvorfor egentligt lære førstehjælp?

Fordi det kan redde liv, og måske også en dag dit eget. Ca. 3.500 får hjertestop i Danmark om året, og kun ca. 200 overlever.
Chancen for at overleve et hjertestop uden for et hospital er 3 gange større, hvis der ydes hjertelungeredning, inden ambulancen ankommer.
Med et førstehjælpskursus er du godt klædt på den dag det gælder.

Vores mission & vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i førstehjælp til både private familier men også for virksomheder. Vores primære ekspertiseområde ligger i førstehjælpskurser for virksomheder, institutioner og skoler. Udover dette tilbyder vi også salg af førstehjælpsprodukter.
Vores vision er enkel: Vi vil give kunden den bedste undervisning. Det vigtigste for os er, at kunden får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til endelig afslutning på kursus. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle kurser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Fordele ved at vælge ABC Førstehjælp

Certificeret

ABC Førstehjælp benytter kun certificerede instruktører med uddannelser godkendt af Dansk Førstehjælpsråd.

Godt klædt på

Alle vores instruktører har flere års erfaring i at undervise og mange har en baggrund fra Forsvaret, Politiet eller Beredskabet.

Det nyeste udstyr

Vi benytter os kun af det nyeste førstehjælpsudstyr til vores førstehjælpskurser. Det betyder at du altid er klædt godt på.