Førstehjælpskursus Tandlæger

Varighed:

4 timer

Fokus:

Førstehjælp ved hjertestop

Antal deltagere:

16

Beskrivelse

ABC Førstehjælp har stor viden og erfaring i at undervise tandlægeklinikker. Vores førstehjælpskursus er målrettet de scenarier tandlægen og klinikpersonalet kan komme ud for i det daglige arbejde. Vi underviser i klinikken og de forskellige øvelser vil foregå i vante rammer for at give den mest realistiske træning og det maksimale udbytte for kursisten.

Kurset i livreddende førstehjælp overholder alle krav til førstehjælpsuddannelse af personalet i forbindelse med akkreditering af tandlægeklinikken.

Tandlægeklinikken kan vælge at lade sig registrere i vores kundesystem – så sender vi automatisk en påmindelse når det igen er tid til at få genopfrisket førstehjælpsuddannelsen. Nemmere bliver det ikke.

Efter kurset modtager alle kursister kursusbeviser fra Dansk Førstehjælps Råd. Beviserne kan bruges som dokumentation for gennemført relevant førstehjælpsuddannelse af klinikkens personale.

6.050 kr.

inkl. moms

Indhold

  • Bevidsthedstilstand

  • Overlevelseskæden

  • Basal genoplivning – hjerte-lunge redning

  • Brug af hjertestarter

  • Stabilt sideleje

  • Førstehjælp til fremmedlegemer i luftvejene hos en voksen person

  • Kendskab til Nødtrakeotomi samt relevant udstyr

  • Kendskab til Anafylaksi samt scenarietræning med relevant udstyr

  • Scenarie træning i klinikken

⟵ Tilbage til alle kurser

Ønsker du et tilbud? – Så kontakt os idag

Fordele ved at vælge ABC Førstehjælp:

Faglighed

Alle vores instruktører har en uddannelse godkendt af Dansk Førstehjælps Råd. De er desuden løbende på efteruddannelse. Det sikrer at du altid får den nyeste viden indenfor førstehjælp på vores kurser.

Kvalitet

Vi har fuld fokus på, at du som kursist får det maksimale ud af vores undervisning. Vi skræddersyr ofte vores kurser, så de passer til den virksomhed vi underviser i. Vi benytter altid det nyeste udstyr på vores kurser der giver dig som kursist feedback på din træning i hjerte-lunge redning.

Gennemsigtighed

Vi underviser i hele Danmark og i mange forskellige brancher. Hos os er prisen for kurset altid den samme uanset hvor i Danmark vi underviser. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr til undervisningen.

Information

Følg os

på de sociale medier:© Copyright, All Rights Reserved