Schiller Fred EasyPort Hjertestarter

22.250,00 kr. Inkl. moms

FRED®easyport er verdens mindste hjertestarter. Perfekt til handskerummet i bilen, til båden eller sommerhuset.
Indhold:

  • Schiller Fred Easyport hjertestarter
  • Voksen elektroder
  • 2 stk. batteri
  • Rød transport taske

 

Vi sender din ordre om:
Varenummer (SKU): AED-0008 Kategorier: ,
Fragt fra 39 kr. - Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Om FRED Easyport:
FRED®easyport er verdens mindste hjertestarter. Perfekt til handskerummet i bilen, til båden eller sommerhuset. Den vejer kun 490 gram inkl. batteri, og måler 133 x 126 x 35 mm. FRED Easyport leveres med praktisk bæretaske, der også kan sættes fast i bæltet. Hermed er den det ideelle valg, hvor der er behov for at medbringe hjertestarteren, f.eks. i lægetasken, i forbindelse med vagttjeneste o.l.

Der fås voksen- og børneelektroder til hjertestarteren, og den ser selv hvilke elektroder der er tilsluttet, og tilpasser energiniveauet derefter. Batteriet, der har kapacitet til 45 stød, kan nemt udskiftes af brugeren, uden brug af værktøj. Hjertestarteren er fuldt opdaterbar, hvilket betyder at man kan sørge for at brugeren altid vejledes i henhold til de seneste retningslinier fra Europæisk Råd for Genoplivning.

FRED Easyport er udstyret med SD-kort, og gemmer data fra genoplivningsprocessen, som herefter kan udlæses for senere analyse og gennemgang. Til undervisnings- og træningsbrug findes også en trænerudgaver af vores hjertestartere. Som option kan FRED Easyport endvidere fås med Manuel option, således at lægen kan bestemme hvornår der skal afgives stød, uafhængigt af hjertestarterens anbefalinger.

Multipulse Biowave – Verdenspatenteret teknologi:
Som alle Schillers defibrillatorer anvender FRED Easyport Multipulse Biowave teknologien, der er dokumenteret effektiv og særdeles skånsom mod hjertemuskulaturen. Denne patenterede teknologi gør at det er muligt at levere samme mængde strøm til hjertet med mindre energi, hvilket betyder lavere risiko for brandsår og skader.

Vægt1,5 kg

Du kunne også være interesseret i...

Schiller fred easyportSchiller Fred EasyPort Hjertestarter
22.250,00 kr. Inkl. moms