Abonnement førstehjælpskasser

Vi hjælper med at vælge det rigtige førstehjælpsudstyr til jeres virksomhed. Det meste førstehjælpsudstyr har en udløbsdato. Med en førstehjælpskasse på abonnement er du sikker på altid at have opdateret førstehjælpsudstyr lige ved hånden når ulykken sker.

Her på siden kan du læse mere om vores populære førstehjælpskasser på abonnement til virksomheder. Ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger. Helt enkelt.

Vores abonnementer inkluderer gratis genopfyldning af indholdet ved forbrug.

Snøgg førstehjælpskuffert

Lille førstehjælpskasse

29 kr. måned

/348 kr. år ekskl. moms

FLEXI førstehjælpskassen er til kontor, reception eller varebilen. Perfekt til steder hvor der ikke er behov for en stor førstehjælpskuffert. Indholdet passer til de fleste småskader.
Medi førstehjælpskuffert

Mellem førstehjælpskasse

39 kr. måned

/468 kr. år ekskl. moms

MEDI førstehjælpskassen indeholder alt det du behøver når ulykken sker. Indholdet er opdelt i nummererede poser fra 1- 7 med piktogrammer og tekst der gør det let og overskueligt at finde det rigtige førstehjælpsudstyr.
Combi førstehjælpskuffert

Stor førstehjælpskasse

Mest populær

49 kr. måned

/588 kr. år ekskl. moms

COMBI førstehjælpskassen indeholder alt det du behøver ved større ulykker i virksomheden.  Indholdet er opdelt i nummererede poser fra 1- 9 med piktogrammer  og tekst der gør det let og overskueligt at finde det rigtige førstehjælpsudstyr.

Ønsker du at bestille en førstehjælpskasse på abonnement?

Udfyld formularen her – så kontakter vi dig idag