ABC Førstehjælp

Hvem er vi?

Hvorfor egentligt lære førstehjælp?

I 2018 fik 5.400 personer hjertestop i Danmark. 813 af dem overlevede svarende til 15 %. Chancen for at overleve et hjertestop uden for et hospital er 3 gange større, hvis der ydes hjerte-lunge redning, inden ambulancen ankommer. Med et førstehjælpskursus er jeres virksomhed godt klædt på den dag det gælder.

Her vises overlevelseskæden.

Overlevelseskædens er internationalt anerkendt og udviklet af European Resuscitation Council. 

Hvem er ABC Førstehjælp?

ABC Førstehjælp er startet i 2016 med den vision at blive virksomhedernes foretrukne samarbejdspartner inden for førstehjælp og brand. ABC Førstehjælp tilbyder i dag totalløsninger indenfor førstehjælpskurserbrandkursersalg og service af hjertestartereførstehjælpsudstyr og brandudstyr. Idag dækker ABC Førstehjælp hele Danmark og mange forskellige brancher. Faglighed, kvalitet og gennemsigtighed er nøgleordene hos os.

Vælger I ABC Førstehjælp som jeres leverandør, får jeres virksomhed ikke bare en totalleverandør, men en samarbejdspartner, hvor vi aldrig er mere end et opkald væk.

Vi står altid klar til at give jeres virksomhed den bedste rådgivning.

Navnet ABC stammer fra algoritmen inden for førstehjælp der bruges til at undersøge en tilskadekommen for at kunne give den korrekte førstehjælp:

A = Airways = Luftveje – Skab frie luftveje

B = Breathing = Vejrtrækning – Kontroller vejrtrækning

C = Circulation = Cirkulation – Kredløbet og hjertet

A

= Airways

B

= Breathing

C

=Circulation

Vores mission & vision

Vores vision er enkel: Vi vil give kunden den bedste rådgivning. Det vigtigste for os er at kunden får maksimalt udbytte af vores rådgivning, og er fuldt tilfreds med hele processen, fra første henvendelse til endelig levering af de bestilte ydelser. Faglighed, kvalitet og gennemsigtighed er nøgleordene hos os, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle løsninger der imødekommer vores kunders forventninger og skaber værdi.

Peter Hansen

Stifter & direktør