ABC Førstehjælp

Hvem er vi?

Om ABC Førstehjælp

Hvem er ABC Førstehjælp?

ABC Førstehjælp er startet i 2016 med den vision at blive erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner inden for førstehjælp og brand.  ABC Førstehjælp tilbyder i dag totalløsninger indenfor førstehjælpskurser, brandkurser, salg og service af hjertestartere, førstehjælpsudstyr og brandudstyr. Vi dækker hele Danmark fra Gedser til Skagen.

Faglighed, kvalitet, og gennemsigtighed er nøgleordene hos os.

Vælger I ABC Førstehjælp som jeres leverandør, får jeres virksomhed ikke bare en totalleverandør, men en samarbejdspartner, hvor vi aldrig er mere end et opkald væk.

Vi står altid klar til at give jeres virksomhed den bedste rådgivning.

Navnet ABC stammer fra algoritmen inden for førstehjælp:

A

= Airways

B

= Breathing

C

= Circulation
  • Hvorfor egentligt lære førstehjælp?

    I 2018 fik 5.400 personer hjertestop i Danmark. 813 af dem overlevede svarende til 15 %. Chancen for at overleve et hjertestop uden for et hospital er 3 gange større, hvis der ydes hjerte-lunge redning, inden ambulancen ankommer. Med et førstehjælpskursus er jeres virksomhed godt klædt på den dag det gælder.

    Nedenfor vises overlevelseskæden.

    Overlevelseskædens er internationalt anerkendt og udviklet af European Resuscitation Council. 

  • Vores mission & vision

    Vores vision er enkel: Vi vil give kunden den bedste rådgivning. Det vigtigste for os er, at kunden får maksimalt udbytte af vores rådgivning, og er fuldt tilfreds med hele processen,fra første samtale til endelig afslutning på kursus. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle kurser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Peter Hansen

Ejer & direktør
Vi er godt klædt på!
Fordele ved at vælge ABC Førstehjælp:

Certificeret

ABC Førstehjælp benytter kun certificerede instruktører med uddannelser godkendt af Dansk Førstehjælpsråd.

Godt klædt på

Alle vores instruktører har flere års erfaring i at undervise og mange har en baggrund fra Forsvaret, Politiet eller Beredskabet.

Det nyeste udstyr

Vi benytter os kun af det nyeste førstehjælpsudstyr til vores førstehjælpskurser. Det betyder at du altid er klædt godt på.

Følg os

på de sociale medier:© Copyright, All Rights Reserved