ABC Førstehjælp

Hvem er vi?

Hvem er ABC Førstehjælp?

ABC Førstehjælp er startet i 2016 med en vision om at blive erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner inden for førstehjælp og brand.  ABC Førstehjælp tilbyder i dag totalløsninger indenfor førstehjælpskurser, brandkurser, salg og service af hjertestartere, førstehjælpsudstyr og brandudstyr. Vi dækker hele Danmark fra Gedser til Skagen.

Faglighed, kvalitet, og gennemsigtighed er nøgleordene hos os.

Vælger I ABC Førstehjælp som jeres leverandør, får jeres virksomhed ikke bare en totalleverandør, men en samarbejdspartner, hvor vi aldrig er mere end et opkald væk.

Vi står altid klar til at give jeres virksomhed den bedste rådgivning.

Navnet ABC stammer fra algoritmen inden for førstehjælp:

A

= Airways

B

= Breathing

C

= Circulation
  • Hvorfor egentligt lære førstehjælp?

    I 2018 fik 5.400 personer hjertestop i Danmark. 813 af dem overlevede svarende til 15 %. Chancen for at overleve et hjertestop uden for et hospital er 3 gange større, hvis der ydes hjerte-lunge redning, inden ambulancen ankommer. Med et førstehjælpskursus er jeres virksomhed godt klædt på den dag det gælder.

    Nedenfor vises overlevelseskæden.

    Overlevelseskædens er internationalt anerkendt og udviklet af European Resuscitation Council. 

  • Vores mission & vision

    Vores vision er enkel: Vi vil give kunden den bedste rådgivning. Det vigtigste for os er, at kunden får maksimalt udbytte af vores rådgivning, og er fuldt tilfreds med hele processen,fra første samtale til endelig afslutning på kursus. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle kurser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Peter Hansen

Ejer & direktør
Fordele ved at vælge ABC Førstehjælp:

Faglighed

Alle vores instruktører har en uddannelse godkendt af Dansk Førstehjælps Råd. De er desuden løbende på efteruddannelse. Det sikrer at du altid får den nyeste viden indenfor førstehjælp på vores kurser.

Kvalitet

Vi har fuld fokus på, at du som kursist får det maksimale ud af vores undervisning. Vi skræddersyr ofte vores kurser, så de passer til den virksomhed vi underviser i. Vi benytter altid det nyeste udstyr på vores kurser der giver dig som kursist feedback på din træning i hjerte-lunge redning.

Gennemsigtighed

Vi underviser i hele Danmark og i mange forskellige brancher. Hos os er prisen for kurset altid den samme uanset hvor i Danmark vi underviser. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr til undervisningen.

Information

Følg os

på de sociale medier:© Copyright, All Rights Reserved