Abonnement
Førstehjælpskasser

Vi hjælper med at vælge det rigtige førstehjælpsudstyr til jeres virksomhed. Det meste førstehjælpsudstyr har en udløbsdato. Med en førstehjælpskasse på abonnement er du sikker på altid at have opdateret førstehjælpsudstyr lige ved hånden når ulykken sker.

Her på siden kan du læse mere om vores populære førstehjælpskasser på abonnement til virksomheder. Ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger. Helt enkelt.

Vores abonnementer inkluderer gratis genopfyldning af indholdet ved forbrug.

Lille Førstehjælpskasse

Førstehjælpskuffert op til 5 personer

FLEXI førstehjælpskassen er til kontor, reception eller varebilen. Perfekt til steder hvor der ikke er behov for en stor førstehjælpskuffert. Indholdet passer til de fleste småskader. 

 • Velegnet til små virksomheder
 • Nemt og overskuelig indhold
 • Praktisk vægbeslag

29 kr. måned/348 kr. år ekskl. moms

Gratis genopfyldning

 

Mellem Førstehjælpskasse

Førstehjælpskuffert op til 10 personer

MEDI førstehjælpskassen indeholder alt det du behøver når ulykken sker. Indholdet er opdelt i nummererede poser fra 1- 7 med piktogrammer og tekst der gør det let og overskueligt at finde det rigtige førstehjælpsudstyr. 

 • Velegnet til lager, produktion og køkken
 • Indhold opdelt i poser med piktogrammer
 • Praktisk vægbeslag

39 kr. måned/468 kr. år ekskl. moms

Gratis genopfyldning

 

Stor Førstehjælpskasse

Førstehjælpskuffert op til 25 personer

COMBI førstehjælpskassen indeholder alt det du behøver ved større ulykker i virksomheden.  Indholdet er opdelt i nummererede poser fra 1- 9 med piktogrammer  og tekst der gør det let og overskueligt at finde det rigtige førstehjælpsudstyr. 

 • Velegnet til den store virksomhed eller steder med særlig risiko
 • Indhold opdelt i poser med piktogrammer
 • Praktisk vægbeslag

49 kr. måned/ 588 kr. år ekskl. moms

Gratis genopfyldning

 

Førstehjælpsprodukter

Ønsker du at bestille en førstehjælpskasse på abonnement?

Udfyld formularen her – så kontakter vi dig idag

  Fordele ved at vælge ABC Førstehjælp:

  Faglighed

  Alle vores instruktører har en uddannelse godkendt af Dansk Førstehjælps Råd. De er desuden løbende på efteruddannelse. Det sikrer at du altid får den nyeste viden indenfor førstehjælp på vores kurser.

  Kvalitet

  Vi har fuld fokus på, at du som kursist får det maksimale ud af vores undervisning. Vi skræddersyr ofte vores kurser, så de passer til den virksomhed vi underviser i. Vi benytter altid det nyeste udstyr på vores kurser der giver dig som kursist feedback på din træning i hjerte-lunge redning.

  Gennemsigtighed

  Vi underviser i hele Danmark og i mange forskellige brancher. Hos os er prisen for kurset altid den samme uanset hvor i Danmark vi underviser. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr til undervisningen.

  Information

  Følg os

  på de sociale medier:  © Copyright, All Rights Reserved