Brandkursus

Varighed:

3 timer

Fokus:

Basis brandbekæmpelse

Antal deltagere:

16

“Hver fjerde virksomhed med brandskader for fem mio. kroner, lukker inden for tre år, selvom de er forsikrede, ifølge Forsikring & Pension”

Beskrivelse

Formålet med kurset er, at give kursisten en basisviden om brandbekæmpelse og at lære, ved hjælp af praktiske øvelser, hvordan en opstået brand slukkes korrekt ved hjælp af mindre slukningsudstyr. Samtidig lærer kursisten, hvilke slukningsmidler, der bør anvendes til forskellige typer brande samt vurdere, hvornår der er brug for ekstra hjælp.

6.800 DKK

inkl. moms

Indhold

  • Forbrændingsteori og slukningsmetoder

  • Brug af håndslukkere: Kuldioxid – Pulver – Vand

  • Brug af brandtæppe

  • Slukningsøvelser

⟵ Tilbage til Brand

Ønsker du et tilbud? – Så kontakt os idag

Vi er godt klædt på!
Fordele ved at vælge ABC Førstehjælp:

Faglighed

Alle vores instruktører har en uddannelse godkendt af Dansk Førstehjælps Råd. De er desuden løbende på efteruddannelse. Det sikrer at du altid får den nyeste viden indenfor førstehjælp på vores kurser.

Kvalitet

Vi har fuld fokus på, at du som kursist får det maksimale ud af vores undervisning. Vi skræddersyr ofte vores kurser, så de passer til den virksomhed vi underviser i. Vi benytter altid det nyeste udstyr på vores kurser der giver dig som kursist feedback på din træning i hjerte-lunge redning.

Gennemsigtighed

Vi underviser i hele Danmark og i mange forskellige brancher. Hos os er prisen for kurset altid den samme uanset hvor i Danmark vi underviser. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr til undervisningen.

Information

Følg os

på de sociale medier:© Copyright, All Rights Reserved