Mest populær

Førstehjælp Ved Hjertestop

Varighed:

4 timer

Fokus:

Hjerte-lungeredning & brug af hjertestarter

Antal deltagere:

16

Beskrivelse

Vores mest populære kursus:

På vores kursus Førstehjælp Ved Hjertestop lærer kursisten at udføre hjerte-lunge redning og at bruge en hjertestarter korrekt. Vi klæder kursisterne godt på så alle i virksomheden kan handle korrekt ved hjertestop og andre livstruende tilstande.

Kurset er intensivt, og har sit fokus på genoplivning, og håndtering af de oftest forekommende livstruende tilstande. Vi lægger vægt på den praktiske udførelse, og kursisten vil efter kurset være i stand til at handle korrekt i forbindelse med hjertestop og brug af hjertestarter. Kurset vil forløbe med overvejende praktiske øvelser, og en smule teori.

6.050 kr.

inkl. moms

Indhold

  • Førstehjælpens 3 hovedpunkter

  • Bevidsthedstilstand

  • Overlevelseskæden

  • Hjerte-lunge-redning

  • Brug af hjertestarter (AED)

  • Stabilt sideleje

  • Førstehjælp til fremmedlegemer i luftvejene hos en voksen person

  • Praksisnære scenarier øves med hovedvægten på træning

⟵ Tilbage til alle kurser

Ønsker du et tilbud? – Så kontakt os idag

Fordele ved at vælge ABC Førstehjælp:

Faglighed

Alle vores instruktører har en uddannelse godkendt af Dansk Førstehjælps Råd. De er desuden løbende på efteruddannelse. Det sikrer at du altid får den nyeste viden indenfor førstehjælp på vores kurser.

Kvalitet

Vi har fuld fokus på, at du som kursist får det maksimale ud af vores undervisning. Vi skræddersyr ofte vores kurser, så de passer til den virksomhed vi underviser i. Vi benytter altid det nyeste udstyr på vores kurser der giver dig som kursist feedback på din træning i hjerte-lunge redning.

Gennemsigtighed

Vi underviser i hele Danmark og i mange forskellige brancher. Hos os er prisen for kurset altid den samme uanset hvor i Danmark vi underviser. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr til undervisningen.

Information

Følg os

på de sociale medier:© Copyright, All Rights Reserved