Zoll AED Plus Hjertestarter

13.675,00 kr. Inkl. moms

ZOLL AED Plus er den eneste hjertestarter med indbygget REAL CPR Help®, som måler og registrerer, hvordan du giver hjertemassage – og som giver dig feedback, der hjælper dig med at gøre det rigtigt.

Den unikke grafiske brugerflade på AED Plus hjertestarteren – billeder kombineret med tekst og dansk stemmevejledning – hjælper førstehjælperen igennem hvert enkelt trin i den livreddende førstehjælp. Lys på billederne gør opmærksom på hvad, der skal gøres – i den rigtige rækkefølge. Tekst og lyd svarer til billederne og er med til at få dig til at udføre de vigtige handlinger, der kan redde liv.

Billederne og lydene sikrer, at alt foretages i korrekt rækkefølge, og at eventuelle stød gives hurtigt.
Vi sender din ordre om:
Varenummer (SKU): AED-0019 Kategorier: ,
Fragt fra 39 kr. - Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Fordele ved at vælge Zoll AED Plus:

  • Den eneste hjertestarter med indbygget Real CPR Help®
  • Grafisk og brugervenligt design
  • AED Plus hjertestarteren indeholder ZOLLs patenterede elektroder CPR-D Padz™, der er to elektroder samlet i ét stykke med indbygget Real CPR Help®. Ved at gå efter håndplaceringen for hjertemassagen placeres elektroderne let og hurtigt på den tilskadekomne – og dermed spares livsvigtige sekunder.
  • Unikt feedback system ved hjertemassage. ZOLLs patenterede elektroder måler hjertemassagens hastighed og dybde. En stemme i hjertestarteren fortæller dig hele tiden, om du giver effektiv og rigtig
    hjertemassage – og vejleder dig med udtryk som “tryk hårdere” eller “god hjertemassage”. Endvidere hjælper hjertestarteren dig med at følge den anbefalede frekvens per minut.
  • Der er 7 års garanti på hjertestarteren.
  • Mindre vedligehold og lave vedligeholdelses-omkostninger. AED Plus hjertestarteren anvender billige og miljøvenlige batterier. Batterierne er nemme at udskifte og holder fem år i stand-by-tilstand. Elektroderne har ligeledes en holdbarhed på fem år. Vedligeholdelsesomkostninger begrænses derfor i stand-by tilstand til nye batterier og elektroder hvert femte år.
  • Iøjefaldende & robust design
  • ZOLL AED Plus hjertestarter efterlever ALLE Sundhedsstyrelsens krav og specifikationer til en hjertestarter.

Frygten for at lave fejl er en stor barriere for at hjælpe et menneske der rammes af hjertestop. En hjertestarter må derfor ikke virke kompliceret og afskrækkende. Derfor er AED Plus hjertestarteren konstrueret i et “ufarligt” design, og den grønne farve betyder endvidere, at apparatet er synligt i hverdagen.

Zoll AED Plus kan leveres med en serviceaftale der inkluderer et årligt tilsyn, samt udskiftning af elektroder og batterier hvis hjertestarteren har været i brug.

Vægt 8,00 kg

Du kunne også være interesseret i...

HjertestarterZoll AED Plus Hjertestarter
13.675,00 kr. Inkl. moms